Inspiratietips die jou helpen om een betere versie van jezelf te worden en een gelukkiger leven te krijgen.

Persoonlijke ontwikkeling, tal van vakgebieden, sociale media en inspirerende video's helpen je hierbij. Of dit nu over interne communicatie op kantoor gaat of dat je verdieping zoekt om die gewoontes te veranderen? Of toch echt beter wilt samenwerken met die lastige collega.
Hieronder tref je tips aan in de vorm van achtergrondartikelen, video's van beroemde sprekers en boeken die energie geven.

Lees, kijk of luister je mee?


video's & Luisterboeken

Er zijn zoveel gebieden waarop jij je zou kunnen ontwikkelen. De vraag is alleen waar sta je op dit moment. En wat zou je willen verbeteren? Er zijn tal van boeken of luisterboeken die je hier over kunnen inspireren. Dat kan zijn op het gebied van samenwerken, focus, ondernemen, mindfulness, sociale media, gezondheid, geluk of rust.
Kijk dan eens bij de reviews van de boeken hieronder. Wie weet staat er een goed boek tussen en kan je eindelijk herkennen waarom een bepaald onderwerp altijd zo lastig voor je is en kan je dit doorbreken!

Wil je meer lezen over nieuwe boekrecensies, inspiratietips, podcasts en updates over populaire boeken en volg #leesmee via @adviesboek (Instagram) of klik hieronder. 

Ik gun iedereen een dosis geluk, persoonlijke ontwikkeling, groei, focus en inspiratie!

Volg je mee? #leesmee