De TOP 9 populaire boeken in Mindfulness en rust in je hoofd!

Mindfulness is het vinden van rust in je hoofd, maar hoe doe je dat? Vooral in deze tijd met nieuwe maatregelen die je beperken in je vrijheid en doen en laten. En steeds een hoop flexibiliteit van je vragen.Want het is een hele klus met thuiswerken, familie om je heen en ook nog werk af te moeten ronden. Dan ook nog een huishouden te moeten runnen. En zo richting de vakantie schieten die momenten voor jezelf er vaak net bij in. Maar hoe krijg je nu echt rust in je hoofd? Zodat je zowel werkdruk als stress onder controle krijgt. 

Lees één van de meest populaire boeken over mindfulness en rust uit de TOP9 en geef jezelf zo’n boek cadeau! De beste investering is in jezelf. Heerlijk vooruitzicht met een goed boek en tijd voor jezelf! Dat is de eerste belangrijke stap!

Verder hebben we een aantal podcasts opgenomen die ook dit topic hebben, zie hier de link naar Spotify. Vooral de podcast over Aart Goedhart en Barbara van der Steen over hun boek Eindelijk rust in je hoofd in 40 dagen is een mooie. Of kan je meteen bestellen bij bol.com.

De podcast met Raymond de Looze behandeld meerdere onderwerpen en boeken zoals grenzen stellen en hoe je tegen die collega zegt dat je al genoeg werk hebt liggen. Hij heeft twee boeken uitgegeven: DIY Goeroe en Hoe je de beste versie van jezelf wordt (en waarom je dat vooral niet moet willen) Ook goede boeken! Die kan je hier luisteren of bestellen. 


Wil je nu echt helemaal tot rust komen en jezelf energetisch opschonen? Neem dan deel aan 2 healing/clearing sessies per maand en wordt onderdeel van de Ascension Power Tribe met allemaal collectief gestemde mensen. 

 

 

Ga naar de boeken en klik op de foto en bestel bij bol.com

 

Of klik op de linkjes hieronder om alles over mindfulness en rust te vinden!

 

Mark Verhees 

Eenvoudiger leven in onrustige tijden


In een wereld vol chaos, onzekerheid en stress is het heerlijk om de rust, het vertrouwen en de kracht in jezelf te kunnen vinden. Ontdek de fijne, positieve energie die van binnenuit stroomt. Maak het jezelf eenvoudiger. Juist nu.

Bijzondere tijden bieden bijzondere kansen voor vernieuwing en verbetering. Van angst naar vertrouwen. Van stress naar zelfverzekerdheid. Van dichtklappen bij tegenslag naar veerkrachtig openbloeien.

Eenvoudiger leven is een goudeerlijk, openhartig en optimistisch verhaal over tien gelukzones in jezelf. Wat je zoekt, zul je vinden.

Mark Verhees is manisch positief. Meer dan 600.000 mensen volgen zijn “Voor Positiviteit’. Zijn quotes, scheurkalenders, boeken, trainingen en online-programma’s hebben honderdduizenden mensen blijvend positief beïnvloed. Mark is auteur van bestseller “De Vibe’. Bekijk hier alle boeken van Mark Verhees bij bol.com

Haemin Sunim

Houden van dingen die niet perfect zijn. Compassie voor jezelf en anderen

Als we aardiger worden voor onszelf, kunnen we aardiger worden voor de wereld.’ Haemin Sunim.

De inzichten en adviezen van de Koreaanse boeddhistische monnik Haemin Sunim uit de bestseller Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt gingen over rust. In dit nieuwe boek heeft Sunim het over liefde, compassie en vergeving. Hij benadrukt dat niemand perfect is, maar dat het juist daarom belangrijk is om liefdevol en mild te zijn voor jezelf en anderen. Want als je vriendelijker bent naar jezelf, kun je ook vriendelijker zijn naar de wereld en krijg je zelfvertrouwen om je bezig te houden met dat wat je echt gelukkig maakt.

Sunim geeft inzicht in verschillende levenskwesties, van liefde en vriendschap tot werk, levensdoelen en spiritualiteit. Met veel prachtige, kleurrijke illustraties zal Houden van dingen die niet perfect zijn zowel je ogen als je hart aanspreken. Het biedt troost, aanmoediging en wijsheid en helpt je jezelf, je leven en iedereen daarin lief te hebben.

De pers over Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

De boeddhistische monnik Sunim geeft les over liefde en vriendschap, werk en spiritualiteit.’ Trouw Haemin Sunim wil mensen inspireren om kalmte te vinden. Want: “De wereld beweegt snel, maar dat betekent niet dat wij dat ook moeten doen.”‘ Happinez
Een bijzonder boek waar je over blijft nadenken, waar je echt wat van leert en wat je ook nog eens kunt toepassen in het dagelijks leven. Een heerlijk positief boek.’ Vrouw & Visie.

Lees hier de review van het andere boek van Haemin Sunim: Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt. Wil je hem meteen bestellen klik dan hier.

 

Thich Nhat Hanh 

Stilte

Luisteren in een wereld van lawaai.

Dit boek legt uit waar je, in een wereld vol drukte en lawaai, de stilte kan vinden Thich Nhat Hanh legt uit hoe belangrijk het is om te luisteren naar de stilte. Daardoor wordt ons leven rijker en harmonieuzer, en krijgen we meer aandacht voor verbinding: met onszelf, met anderen, met de dagelijkse wereld om ons heen en met de natuur. De boeddhistische meester laat zien hoe mindfulness de weg wijst naar stilte in jezelf, en vandaar naar de geluiden die het leven echt waarde geven. Een toegankelijk en praktisch toepasbaar boek, bestel hem hier.

Jelle Hermus 

Steeds leuker

Schrap de ellende en ontdek de kortste route naar een leuker leven.

Samenvatting
De voordelen zonder de nadelen. Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar ‘Steeds leuker’ om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn. In dit praktische boek presenteert Jelle Hermus de korte route naar een leuker leven. Hij laat zien hoe je – door het zetten van de juiste kleine stappen – je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen. Want we weten vaak niet precies wat we willen doen met ons leven, maar we weten wél hoe we ons willen voelen: vrijer, blijer en meer voldaan. Als je steeds kleine stappen blijft zetten in de juiste richting, kom je vanzelf waar je wilt zijn.

Jelle laat zien hoe je je leven leuker en leuker maakt, en tegelijkertijd je omgeving kunt verrijken. Met een liefdevolle aanpak en de nodige humor. Want alles wordt makkelijker als we het leven niet zo serieus nemen.Een leuker leven bouwen is makkelijker dan je denkt. ‘Steeds leuker’ is je handboek naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Zonder de ballast en de gekkigheid.Anderen over soChicken Een positief online platform over het leuker maken van je leven.’ – FLOW MAGAZINE
Op soChicken.nl draait het om een ‘simpel maar geweldig leven.’ – TROUW Interesse? Bestel hier een boek van Jelle Hermus.

Jen Sincero  

Met gratis geschenk* 

You are a badass Adviezen om je #lifegoals waar te maken

Samenvatting: Wil je je dromen volgen en je #lifegoals waarmaken? Lees. Dit. Boek. Voor iedereen die heeft genoten van Nice girls don’t get the corner office

Je bent blij met je leven, hebt leuke vriendinnen, een fijn huis, maar toch zijn er nog wel wat dingen die je anders zou willen, beter zelfs. Misschien wil je wel een nieuwe baan? Of een leuke man? Elke maand wat geld opzijzetten, je droom achterna of gewoon eindelijk een kitten in huis nemen? Wat je #lifegoals ook zijn, Jen Sincero neemt je mee en geeft je zoveel zelfvertrouwen dat je je dromen, plannen, relaties of je carrière een boost kunt geven. Ze verzekert je dat je alle geweldige dingen waar je naar verlangt, kunt krijgen.

Jij bent namelijk een badass en na het lezen van dit boek ken je jezelf nog beter. Je snapt waarom je bepaalde dingen doet, leert om te houden van de dingen die je niet kunt veranderen en de dingen te veranderen waar je niet van houdt. Dit doet Sincero met oneindig veel kleine dingen die je kunt doen, zoals elke avond opschrijven waarvoor je dankbaar bent die dag of door vaker ja te zeggen wanneer je misschien wel geneigd bent om nee te zeggen. Lees dit boek en begin vandaag nog met je new and improved leven. Interesse? Bestel hier het boek van Jen Sincero bij bol.com.

Evelyn van Hasselt Karlijn Visser 

Holistik Handboek Body, mind, soul & holy crap

In Holistik Handboek geven Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt, hoofdredacteuren van het succesvolle platform Holistik, een realistische én praktische visie op het holisme. Het holisme is een levensovertuiging waarbij de essentie is dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Maar hoe ‘holistify’ je je eigen leven en blijf je wel met beide benen op de grond staan?

De rode draad is om eerst een opgeruimde binnenwereld te creëren, zodat je gaat leven vanuit je volle potentieel. Van daaruit voelt het een stuk natuurlijker om liefdevolle verbindingen met anderen en de planeet aan te gaan. Met de thema’s: natuur, hooggevoeligheid, familie, schoonheid, food en de toekomst. Laat je inspireren door de persoonlijke ervaringen van Karlijn en Evelyn en de wijze lessen van de experts die zij om zich heen hebben verzameld. Daarmee heb je alle tools in handen om jouw holistische levenspad te kiezen. Holistik Handboek is een prachtig boek om cadeau te geven – ook aan jezelf.

Evelyn van Hasselt (1977) is co-founder van Holistik. Haar dagelijkse missie is mensen handvatten aanreiken waarmee ze verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun eigen geluk en boven zichzelf uitstijgen.
Karlijn Visser (1986) is co-founder van Holistik. Ze is dol op het schrijven van mooie artikelen, die mensen helpen bij het creëren van een vervullend leven. Duurzaam geluk en verbinding met jezelf (ook in moeilijke tijden) en de planeet spelen daarbij een belangrijke rol. Interesse? Bestel hier het handboek van Evelyn en Karlijn.

Haemin Sunim 

De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt.

Bekijk ook: Houden van dingen die niet perfect zijn, het nieuwe boek van Haemin Sunim

Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment. Rust vinden in een drukke wereld.

De Koreaanse boeddhistische monnik Sunim geeft les over verschillende levenskwesties, van liefde en vriendschap tot werk, levensdoelen en spiritualiteit. Zijn inzichten en adviezen helpen om in het moderne, drukke leven te zoeken naar rustpunten. Zo legt hij bijvoorbeeld uit hoe je mindful kunt omgaan met negatieve emoties als woede en jaloezie.

Haemin Sunim laat het belang zien van sterke relaties met anderen en benadrukt dat je vergevingsgezind en mild moet zijn tegenover jezelf. De prachtige, kleurrijke illustraties fungeren als kalmerende visuele pauzes die ons aansporen rustig aan te doen. Want als jij rustig bent, zal de wereld ook rustig worden.

Dit is echt een mooi boek met mooie quotes waar je over na gaat denken: Bestel hem hier!

 

Jelle Hermus 

Leven met wind mee.

Minder drama in je leven, meer rust in je hoofd.

Zoek je meer rust in je hoofd? Jelle Hermus vertelt in Leven met wind mee hoe je moeiteloos kunt leven met minder drama en minder ellende. Met één simpele gewoonte kun jij je leven veranderen – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In “Leven met wind mee’ laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles verandert. 

Na zijn succesvolle debuut “Steeds leuker’ gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret.
Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn.

Jelle Hermus is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken. Zijn eerste boek, Steeds leuker, werd verkozen tot Beste Spirituele Boek 2018: “Jelle Hermus heeft een nieuwe manier en een nieuwe taal. Het leukere leven dat hij in het vooruitzicht stelt, is heel goed bereikbaar. Interesse? Bestel hier een boek van Jelle Hermus.

Michael Pilarczyk 

Master your mindset. Deze man heeft zo veel kennis en kunde. Lees dit boek met hele goede vragen want hij zet je aan het denken!

Master Your Mindset, Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Deze nieuwe editie is de herziene versie van de eerste succesvolle druk.
Michael Pilarczyk schreef een persoonlijk verhaal over inzicht, bewustzijn en de kracht van gedachten. Hij vertelt hoe een plaatjesdraaier van Radio 538 zakenman werd en nu duizenden mensen inspireert als leraar in levenskunst. 

Zijn filosofie en strategie ontwikkelde hij in de afgelopen vijfentwintig jaar op basis van eigen ervaringen en hij liet zich inspireren door Napoleon Hills Think and Grow Rich en door Quantum Leap Advantage van zijn zakelijk mentor Dan Peña.Het recept voor een gelukkig en succesvol bestaan is eenvoudig: doe wat je écht leuk vindt en word daar heel goed in. WAAROM DOE JE WAT JE DOET?

Het leven dat je op dit moment leidt en de persoon die je bent geworden zijn het resultaat van je gedachten en je beslissingen. Waarom doe je soms níet wat je wél zou willen doen? Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt.Verander je denkwijze en je bestaan zal veranderen. Ontdek je mogelijkheden, maak je dromen waar en haal het beste uit jezelf.

Michael legt uit hoe je die gedachtepatronen kunt doorbreken door je mindset opnieuw te programmeren. Deze methode wordt toegepast door veel succesvolle mensen; ondernemers, artiesten en topsporters. Dit boek gaat over levensvragen. Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat wil je écht? In Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven beschrijft Michael op basis van eigen ervaringen en praktijkvoorbeelden van bekende Nederlanders zijn filosofie en strategie voor een succesvol en gelukkig persoonlijk, zakelijk en spiritueel leven.

BEN JIJ KLAAR VOOR JOUW MOOISTE LEVEN? BESTEL DAN HIER ÉÉN VAN DE BOEKEN VAN HEM!

Ook hebben we een podcast opgenomen met hem over zijn boek, je bent zoals je denkt. Luister hier de podcast of bestel meteen zijn boek.

Wil je helemaal relaxt worden met een heerlijke geur in jouw huis terwijl je een boek leest?

Bekijk dan eens de collectie van wierook, palo santo sticks & witte salie smudge bij bol.com. Klik op de foto en geniet van de heerlijke geuren waar je van kan ontspannen!

Wil je meer lezen over nieuwe boekrecensies, inspiratietips, podcasts en updates over populaire boeken en volg #leesmee via @adviesboek (Instagram) of klik hieronder. 

Ik gun iedereen een dosis geluk, persoonlijke ontwikkeling, groei, focus en inspiratie!

Volg je mee? #leesmee