Wie Astrid van Pluuren & Jarno Tiethoff
en waar gaan hun boeken over?

Donderdag 7 april spreken we met Astrid van Pluuren & Jarno Tiethoff over hun boeken:  Je zijn & Je wil.  Het boek Je Wil is de opvolger van Je zijn. Dit is de tweede keer dat ze bij ons in de podcast komen en hieronder tref je alle informatie aan over hun boeken, programma’s en workshops.

In de eerste podcast hadden we een open gesprek over hoe dit boek Je zijn tot stand is gekomen, spiritualiteit, healing en welke rol jij zelf kan hebben in het bewaken van jouw energie. We bespraken een oefening om je aura te kunnen beschermen en wat Jarno met healing kan betekenen. Ook de 12 Chakra’s komen ter sprake. 

Met het boek Je zijn leer je de basis voor je verdere ontwikkeling in bijvoorbeeld hun trainingen of spiritualiteit. Ook benoemen we een aantal wetten. Zoals de wet van de vreugde, de wet van recollectie en de wet van synchroniciteit. Op termijn gaan ze zelfs hun eigen paradijs op aarde maken voor trainingen, ontspanning en positieve energievelden. Echt de moeite waard om dit boek aan te schaffen en als naslagwerk te gebruiken. En tot slot de tip van Jarno: De weg naar verlichting is geen verplichting.

In het tweede boek Je wil gaat het meer over krijgen wat je wil met behulp van de universele wetten en krachten. Op de juiste tijd op de juiste plek het juiste doen. Wanneer alles samenvalt en het nog beter uitpakt dan dat je zelf had kunnen bedenken. En dat je daar meer invloed op hebt dan je denkt leggen ze uit. Je kan meebewegen op de ritmes en de cycli van het universum en bewust activeren van metafysische wetten.

Ook vertellen ze hoe de wet van aantrekkingskracht werkt. En staan er zelfs 42 metafysische wetten en krachten in dit boek beschreven die van invloed zijn op wat, hoe en wanneer je creëert en manifesteert. Zowel positief als negatief en in herkenbare situaties. Door deze inzichten kan je ernaar leren leven, er gebruik van maken en er sturing aan geven.

Iedereen kan zo naar zijn volledige potentieel leven, of je dit ook echt doet is aan jezelf. Alles wat jij bereikt of wat jou overkomt, roep je grotendeels over jezelf af. Bewust of onbewust. Door oefeningen en tips kan je er daadwerkelijk mee aan de slag gaan en het toe te passen in het dagelijks leven. Ik ben heel benieuwd wat voor moois ze ons nog meer gaan vertellen en hier alvast wat meer informatie.

Wil je direct hun boeken of sessies bestellen? Klik hieronder:

Het boek Je zijn:  Staat je volledige energiesysteem (12 hoofdchakra’s, 9 lichamen, aura en energieveld) uitgelegd, wat daarop van invloed is en hoe je daar zelf sturing aan geeft. Inclusief energetische oefeningen en bij jezelf te komen en te blijven.

Het boek Je wil: Dit gaat over creatie en manifestatie. Hoe jij met je overtuigingen en gedachten omgaat en met je houding en gedrag die universele wetten activeert die een uitwerking hebben op situaties en daarmee op je leven. Met oefeningen.

Wil je allebei de boeken bestellen? Klik dan hier.

Online sessie met uitleg, oefeningen en een healing gericht op specifieke thema’s, zoals spanning loslaten, hoofd leegmaken, trillingsfrequentie verhogen. On demand: anoniem volgen wanneer het jou uitkomt. €12,50 per sessie.

Programma Het draait allemaal om je familie: Je wordt voor een groot deel gevormd door je familie. Vooral door familiekarma, rollen en patronen binnen de familie en de energie in de familielijn. Tijdens dit programma gaan zij hieraan werken en oplossen wat niet past bij jouw eigen levenslessen.

1-daagse workshop Weet wat jij wil. Bereik wat jij wil. Hierin gaan ze naar jouw essentie om van daaruit te verhelderen wat jij wil en wat daarvoor nodig is.

Ga naar alle oefeningen die Lead a normal life aanbieden.

 

 

Wie zijn Astrid van Pluuren en Jarno Tiethoff?

Astrid is strategisch adviseur en energetisch expert. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring met het leiden en begeleiden van verandertrajecten bij grote organisaties. Ze geeft mensen inzichten om flinke stappen vooruit te zetten in het team, in hun leven of in het bedrijf.

Jarno is healer en energetisch expert. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in healingen. Hij maakt connectie met de healingspirit die het meest passend is bij de persoon en zijn of haar eigen levensproces en zo in hun eigen kracht komt te staan.

In de afgelopen periode hebben Karin en ik al veel interessante gesprekken mogen voeren met al meer dan 30 schrijvers. Dit zijn gesprekken over mindset, ondernemen, passies, faalkunde, focus, gezondheid, gevoel, intuïtie, liefde, sport, geluk, spiritualiteit en nog vele andere onderwerpen. In ieder geval onderwerpen die inspireren en jouw ook kunnen aanzetten om jezelf te verbeteren al is het maar met 5 pagina’s per dag. Nieuwsgierig geworden? Lees en luister je mee? 

Wil je meer lezen over nieuwe boekrecensies, inspiratietips, podcasts en updates over populaire boeken en volg #leesmee via @adviesboek (Instagram) of klik hieronder. 

Ik gun iedereen een dosis geluk, persoonlijke ontwikkeling, groei, focus en inspiratie!

Volg je mee? #leesmee