Wie is Remco Claassen en waar gaan zijn
boeken over?

 

 

 

 

Komende zondag bespreken we zijn boek Verbaal Meesterschap. Remco is een rebelse spreker die al jaren volle zalen trekt. Hij richt zicht op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en Verbaal meesterschap en is auteur van de bestsellers IK en WIJ. Als een van de weinige sprekers is hij in staat zijn publiek voor meer dan 12 uur achtereen geboeid te houden. Dit door muziek, humor, hypnotherapie en interactie en weet alles over communicatie. 

Dat laatste doen we bijna de hele dag door en komt erg nauw. De ander snapt er namelijk al gauw niks van. Jij legt het toch duidelijk uit? Het is een hele kunst om goed te communiceren, zonder verwijten, woede en ontploffingen. Goede communicatie vereist inzicht in jezelf en in de ander. Want hoe bereik je nu wat je wilt? Hoe komt het dat dat je bij de ene collega in slaap valt en bij de ander aan zijn lippen hangt?

 

Zijn boek gaat over wat je wilt bereiken als spreker. Want je wilt uiteindelijk dat mensen iets gaan doen of iets gaan laten of iets nooit meer vergeten. Hij analyseert, beïnvloed en dirigeert zijn publiek zonder dat je het doorhebt. Zorgt dat je bewust wordt van de Manuel en de rode bloemkool in je en hoe je die onder controle kan houden. En zorgt voor alternatieven waarbij je alle belangen ziet en dan de beste respons gewetensvol kan nemen. Hij leert je de waarde van verschillen tussen mensen in te zien en dit te overbruggen. En hoe je echt leert luisteren en aan kan voelen wat er speelt bij de ander zonder allerlei bananen over en weer te gaan gooien. En weet alles van Covey, Robbins en Cialdini en schijnt een behoorlijke boekenworm te zijn. Hij legt uit wat educatie, entertainment en empowerment met elkaar te maken hebben. Kortom hij leert je spreken met impact. 

Wil je meer weten en één van zijn boeken lezen? Klik hieronder om te bestellenLuister je mee op zondag 7 november op Clubhouse? 

Vond je het een waardevolle gesprek op Clubhouse en wil je ons supporten zodat we nog meer mooie podcasts kunnen opnemen?
Doneer vanaf €5,- via de onderstaande button.