Hannah Cuppen werkt als therapeut, trainer en auteur. Liefdesbang is haar eerste boek waar ondertussen al meer dan 100.000 stuks van zijn verkocht en al is verschenen in de 25ste editie. Ook heeft zij een tweede boek Liefdesroep geschreven.

In liefdesbang vertelt ze niet alleen haar eigen ervaringen hoe ze in haar leven de dans in de liefde heeft gedanst. De dans van achtervolgen en weglopen. Daar is ze mee grootgebracht. Ze viel op mannen die om welke reden dan ook niet beschikbaar bleken te zijn. Terwijl ze zich als een magneet tot hen aangetrokken voelde. 

Hoe meer zij haar eigen verlatingsangst en bindingsangst ging doorzien, hoe meer ze ook bij andere mensen in relaties ging herkennen hoe de wisselwerking tussen deze polen van angst een rol speelt. 

In dit boek wil ze antwoord geven op vragen vanuit een perspectief dat recht doet aan alle lagen van de wisselwerking tussen verlatingsangst en bindingsangst, die aan de oppervlakte niet zichtbaar zijn.  En dat je bewust raakt van het patroon van achtervolgen en weglopen en hoe je uit dit patroon kunt stappen. Hierdoor krijg je vrijere keuzes in het aangaan van relaties die minder kans op pijn geven en meer gebaseerd zijn op vertrouwen en zelfliefde. En haar hoop vooral te kunnen bijdragen aan meer erkenning, begrip en acceptatie  van mensen die moeite hebben met het werkelijk aangaan van verbinding.

Wil je meelezen met één van haar boeken? Klik hieronder op de foto van het boek om naar Managementboek.nl te gaan en hem te bestellen.

 

Kortom ontzettend interessant: Luister je mee zondag 10 oktober op Clubhouse?