Ondernemersadviesboek, verbeter jezelf en lees boekreviews en inspiratietips!

Algemene leveringsvoorwaarden en contracten

algemene voorwaarden inspiratie en boekentips

Aangezien dit ingewikkelde materie is over algemene leveringsvoorwaarden, contracten en wetgeving. Is dit een goede eerste stap naar meer informatie en verdieping. De meest belangrijks ondernemersvragen over algemene leveringsvoorwaarden staan hieronder. Net als een voorbeeld van algemene voorwaarden voor diensten.

Wat zijn algemene voorwaarden? 

 

Algemene voorwaarden leggen het algemene deel van de overeenkomst vast, dat wil zeggen de nodige voorwaarden en condities (aansprakelijkheid, eigendomsvoorbehoud, leveringscondities, garantie, etc.) 

 

Het is voor u als ondernemer van groot belang dat je terug kunt vallen op de aansprakelijkheid, eigendomsvoorbehoud, leveringscondities, garantie etc. Bijvoorbeeld als u een geschil heeft. Het bespaart u veel ellende en ergernis want de afspraken staan op papier.

Maar uiteraard zijn er ook boeken te bestellen met nog uitgebreidere informatie over algemene voorwaarden.
Klik hieronder!

Er zijn zoveel gebieden waarop jij je zou kunnen ontwikkelen. De vraag is alleen waar sta je op dit moment. En wat zou je willen verbeteren? Er zijn tal van boeken of luisterboeken die je hier over kunnen inspireren.

Dat kan zijn op het gebied van samenwerken, focus, ondernemen, mindset, stress, mindfulness, geluk, of rust. Kijk dan eens bij de reviews van de boeken hieronder. Wie weet staat er een een goed boek tussen en kan je eindelijk herkennen waarom je een bepaald onderwerp altijd zo lastig vindt en kan je dit doorbreken!

Wil je meer lezen over nieuwe boekrecensies, inspiratietips, podcasts en updates over populaire boeken en volg #leesmee via @adviesboek (Instagram) of klik hieronder. 

Ik gun iedereen een dosis geluk, persoonlijke ontwikkeling, groei, focus en inspiratie!

Volg je mee? #leesmee