Wie is Diana Bokje
en waar gaat haar
boeken over?

Komende zondag spreken we met Diana Bokje over haar boek van maken tot raken. Hierin legt ze in vijftig stappen uit hoe je van idee naar fotoproject komt. Ze is fotocoach en begeleidt mensen om beter te worden als persoon en als fotograaf.

Het beheersen van de techniek is een mooie basis als fotograaf, maar wordt je publiek hier warm van? Je wilt de mensen graag ontroeren met boeiende fotografie die inhoud heeft. Foto’s die mensen raken, beginnen met een aansprekend idee. Voeg hier je eigen stijl aan toe en werk zo aan een meeslepend project. Op die manier kun je jezelf onderscheiden als fotograaf.

In dit boek kan je dit leren. Daar komt veel zelfonderzoek, persoonlijke ontwikkeling en doorzettingsvermogen bij kijken. Elk fotoproject of mooie serie begint met een droom van de maker. Auteur, fotograaf en fotografiedocent Diana Bokje helpt je om die droom bij jezelf te herkennen en te ontwikkelen tot een aansprekende fotoserie of presentatie.

Door haar stappenplan in dit boek krijg je antwoorden op de volgende vragen:

  • Hoe bedenk je een idee?
  • Hoe verrijk je dat?
  • Hoe maak je er een boeiend project van?
  • Hoe leg je het vast met je eigen handtekening?
  • Hoe laat je elke foto meer spreken?
  • Hoe ga je om met twijfels?
  • Hoe zet je door?
  • Hoe breng je een project tot voltooiing?

Het boek brengt je als fotograaf van droom naar een voor jou unieke en voor anderen aansprekende fotografische werkelijkheid. Hoe is je mentor op papier.

Als fotocoach geeft Diana fotografen het gereedschap en de inspiratie om hun fotografie visie, creativiteit en zeggingskracht te ontwikkelen zodat zij anderen kunnen raken met hun foto’s. Ze fotografeert al vanaf haar vierde jaar en groeide op in een echt fotografennest. De grote verscheidenheid aan beelden blijft haar boeien. Van prachtige esthetische to rauw prikkelende foto’s en soms ongrijpbare verbeeldingen van de werkelijkheid.

 Ben jij een nieuwsgierig wat zij ons allemaal gaat vertellen? Of wil je haar boeken lezen? Bestel hieronderLuister je mee op zondag 28 november op Clubhouse?