Michael Pilarczyk verkocht al meer dan 300.000 boeken over mindset, levenskunst en meditatie. Hij vertaalde eerder de klassieker Think and Grow Rich en is auteur van Master Your Mindset en Lee je mooiste leven. Ik ben dagelijks gebruiker van zijn Mediation moments app en hij inspireert veel mensen door onder andere de volle maan meditaties.

In dit boek: je bent zoals je denkt legt hij uit hoe je gedachten de kwaliteit van je leven beïnvloeden. Wat visie en verbeeldingskracht voor invloed hebben en hoe belangrijk dankbaarheid is. Een boek vol inspiratie en inzichten over de wet van aantrekking en creatie. Dit boek in geïnspireerd door twee klassiekers: As A Man Thinketh van James Allen en The Science of Getting Rich van Wallace D. Wattles aangevuld met eigen visies en inzichten van Michael. En het allerbelangrijkste: leven in verbinding met De Bron.

De kracht van je gedachten en hoe je door middel van die gedachten je dagelijks leven vormgeeft. Wanneer je het proces van gedachten en hun magische werking werkelijk begrijpt en weet toe te passen, zul je in staat zijn om dromen en wensen om te zetten in realiteit. 

In deze podcast met Michael Pilarczyk bespreken we:
– Kort de andere boeken: Think and Grow Rich, Dansen in de hemel, Master your mindset en Leef je mooiste leven, De rijkste man van Babylon en Het geheim van levenskracht 
– Hoe kun je negatieve gedachten herkennen en je mindset positief houden?
– Zijn plannen voor de live events
– Wanneer Je bent zoals je denkt in de Meditation Moments als luisterboek te beluisteren is

Door zijn verbinding met De Bron heeft hij jarenlange kennis over persoonlijke ontwikkeling en mindset. Ook bespreken we het onderwijssysteem dat op de schop moet omdat dit achterhaald is volgens hem en hoe wij jongeren tot lezen kunnen aanzetten en inspireren.

Aan bod komen hoe het collectief bewustzijn te vergroten en onze trilling te verhogen en hoe hij omgaat met weerstand en oordelen. En wat dankbaarheid met je doet. Tot slot lezen we een stuk voor van het nawoord uit zijn boek. Luister je mee? Klik op de foto hieronder om naar  Spotify te gaan!