Wie is Marjolein Berendsen
en waar gaat haar boek over?

Komende donderdag spreken we met Marjolein Berendsen over haar boek Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn.

Wil  je meer vanuit je hart leven vanuit je eigen kracht en essentie? Want wat als je moeiteloos en vol liefde je leven leidt, door alles te omarmen en te accepteren. En los te laten wat je niet meer nodig hebt? Kortom, wat als je kunt zijn wie je echt bent?

Daar gaat dit boek Holistisch leven over. Vragen over leven in het hier en nu, over verbinding en verdieping in jezelf. Er staan oefeningen, informatie, meditaties, opdrachten en visualisaties in die ook voor je zijn ingesproken. Daarmee word je tot zelfonderzoek en zelfverrijking uitgenodigd. Holisme als levensvisie houdt in dat je alle als één geheel ziet. Door de 5 pijlers: lichaam, emoties, geest, energie en ziel te verenigen word je als lezer steeds bewust van deze mooie samenwerkende systeem. Parallel daaraan wordt ingegaan op “zijn” en “leven in het nu”. Geluk ervaar je moeiteloos in verbinding met jezelf en alles om je heen.

Het handboek is erg prettig geschreven zodat je moeiteloos gelukkig kunt zijn. Er is ook een werkboek uitgegeven en samen is dat al een cadeautje om te ontvangen of aan iemand weg te geven! In het werkboek kan jij je hele proces naar holistisch leven vastleggen en later als reflectie materiaal gebruiken. Holistisch leven is leven vanuit jouw eigen essentie licht en liefde. 

Marjolein Berendsen is founder en eigenaar van opleidingsinstituut ZoMa Opleidingen. Met haar werk inspireert ze om altijd je hart te volgen in alles wat je doet, en zo de mooiste versie van jezelf te zijn. (Hè leuk, waar hebben we dat eerder gehoord? Zie boekreview van Raymond de Looze). Ook geeft ze veel trainingen, cursussen in reiki en Holistisch leven.

Kortom donderdag hebben we een hoop te bespreken. Praat je mee? Ben jij nieuwsgierig wat zij ons allemaal gaat vertellen? Of wil je haar boek vast lezen? Bestel hieronder. 

In de afgelopen periode hebben Karin en ik al veel interessante gesprekken mogen voeren met al meer dan 30 schrijvers. Dit zijn gesprekken over mindset, ondernemen, passies, faalkunde, focus, gezondheid, gevoel, intuïtie, liefde, sport, geluk, spiritualiteit en nog vele andere onderwerpen. In ieder geval onderwerpen die inspireren en jouw ook kunnen aanzetten om jezelf te verbeteren al is het maar met 5 pagina’s per dag. Lees en luister je mee? 

Wil je meer lezen over nieuwe boekrecensies, inspiratietips, podcasts en updates over populaire boeken en volg #leesmee via @adviesboek (Instagram) of klik hieronder. 

Ik gun iedereen een dosis geluk, persoonlijke ontwikkeling, groei, focus en inspiratie!

Volg je mee? #leesmee