Wie is Annet Schram
en waar gaat haar boek over?

Ondertussen spraken we met Annet Schram over haar boek: Klittenband en eendenvet, De Plakkracht van (klant)communicatie. In deze podcast gaan we dieper in op al haar boek over de onderwerpen: Hoe ga jij om met wat een ander tegen je zegt? Met hoe een ander naar je kijkt en met je omgaat? Met wat een ander doet? Plakt het als klittenband aan je vast en herinner je je die opmerking van jaren geleden nog? Of glijdt het simpelweg van je schouders door een gezonde laag eendenvet?

Wie is Annet Schram? Ze is coach en trainer en met haar bedrijf ondersteunt ze individuen en teams in hun persoonlijke en teamontwikkeling door de inzet van de spiegel en het paard, de co-coach. Ook van familieopstellingen weet ze alles.

 

 

Waar gaat het boek: Klittenband en eendenvet, De Plakkracht van (klant)communicatie over?

In dit boek geeft ze veel tips die vooral geschikt zijn voor trainers en leidinggevenden in de detailhandel en verkoopbranche. Hoe stuur je jonge mensen aan die het vak nog moeten leren? Zodat je klantvriendelijkheid, sales en servicegerichtheid mooi in balans krijgt. Daar geeft ze praktische tips voor en heldere vragen.  En hoe ga je om met klachten? Iedere klacht is een kans. Ook legt ze uit wat de Roos van Leary doe met gedrag en wanneer je dit goed kan in zetten.

In podcast #47 was Annet Schram te gast in de Boekenclub op Clubhouse. Hier gingen Karin en ik met haar in gesprek over haar boek. De onderwerpen die wij bespraken zijn:

– Waarom blijven sommige opmerkingen hangen als klittenband?

– Hoe zij haar jarenlange ervaring inzet in de beauty branche als ervaren trainer

– Ze helpt bij communicatie in het sales proces in de beauty branche

– En het belang van servicegerichtheid, sales en klantenbinding in de retail

– Over het helpen inkopen & social selling in het sales proces

– En veranderingen in het verkoopproces in de retail

– Het belang van luisteren, praten en lichaamstaal en het  vervolgens toepassen

– Het vissenkom effect

– Gedrag is een keuze

– Leiding geven wat verstaan we daaronder?

– Een klacht is een cadeau

– Hoe paarden coaching is ontstaan en in zijn werk gaat en waarom dit helpt bij je zelfvertrouwen

Kortom een goed boek over verkopen maar dan anders en overal toe te passen.

 

Wil je direct naar de website van Annet, klik dan hier!

De boekentips van Annet bij Bol.com:

Adviesboek, Insta en Contact:

Wil je de meer weten over persoonlijke ontwikkeling, groei, mindset, humor, spiritualiteit, podcasts, liefde & geluk? Ga dan naar @Adviesboek.nl Heb je tips of vragen? Mail naar pauline@klikklak.nu.

Vond je het een leuke podcast en wil je een donatie achterlaten? Ga naar: paypal.me/PaulinesPodcast

Wil je zelf ook een podcast starten? Kijk dan eens op de site bij Podbean voor de podcasthosting: https://www.podbean.com/Books

Mijn naam is Pauline Smale en ik ben enorm gek op lezen. En graag willen Karin en ik kennis uit boeken delen met jou. En ik wil inspiratie met en van de schrijvers overbrengen zodat jij ook jezelf gaat ontwikkelen al is het maar met 5 pagina’s per dag! Bestel hier het boek en begin gewoon! En zo simpel is het.

Veel lees en luisterplezier. 

Heb jij vragen over deze onderwerpen? En wil je meer weten over de begeleiding hiervan? Klik dan op de onderstaande linkjes. Als je haar boek vast wilt lezen? Bestel hieronder. 

Bestel hieronder haar boek

In de afgelopen periode hebben Karin en ik al veel interessante gesprekken mogen voeren met al meer dan 30 schrijvers. Dit zijn gesprekken over mindset, ondernemen, passies, faalkunde, focus, gezondheid, gevoel, intuïtie, liefde, sport, geluk, spiritualiteit en nog vele andere onderwerpen. In ieder geval onderwerpen die inspireren en jouw ook kunnen aanzetten om jezelf te verbeteren al is het maar met 5 pagina’s per dag. Nieuwsgierig geworden? Lees en luister je mee? 

Wil je meer lezen over nieuwe boekrecensies, inspiratietips, podcasts en updates over populaire boeken en volg #leesmee via @adviesboek (Instagram) of klik hieronder. 

Ik gun iedereen een dosis geluk, persoonlijke ontwikkeling, groei, focus en inspiratie!

Volg je mee? #leesmee

#boekenclub #podcast #boeken #clubhouse #auteur #schrijver #uitgever #persoonlijkeontwikkeling #mindset #groei #ondernemen #podcast  #tips #beautybranche #beauty #retail #paardencoaching #paarden #coaching #spiegelsessie #coach #trainer #sales  #zelfvertrouwen #klacht #klantcontact #service #contact #communicatie #verkoopprikkels #klant #verkoop #socialselling #helpeninkopen #makeup #mua #annetschram #josburgers #thijslindhout #elsvansteijn #karinslaughter