Wie is Annet Schram
en waar gaat haar boek over?

Donderdag 03 februari spreken we met Annet Schram over haar boek: Klittenband en eendenvet, De Plakkracht van (klant)communicatie. In deze podcast gaan we dieper in op al haar boek over de onderwerpen: Hoe ga jij om met wat een ander tegen je zegt? Met hoe een anader naar je kijkt en met je omgaat? Met wat een ander doet? Plakt het als klittenband aan je vast en herinner je je die opmerking van jaren geleden nog? Of glijdt het simpelweg van je schouders door een gezonde laag eendenvet?

Wie is Annet Schram? Ze is coach en trainer en met haar bedrijf Fras training ondersteunt ze mensen en teams in hun persoonlijke en teamontwikkeling door de inzet van de spiegel en het paard, de co-coach. Van amilieopstellingen weet ze alles.

Waar gaat het boek: Klittenband en eendenvet, De Plakkracht van (klant)communicatie over?

In dit boek geeft ze veel tips die vooral geschikt zijn voor trainers en leidinggevenden in de detailhandel en verkoopbranche. Hoe stuur je jonge mensen aan die het vak nog moeten leren? Zodat je klantvriendelijkheid, sales en servicegerichtheid mooi in balans krijgt. Daar geeft ze praktische tips voor en heldere vragen.  En hoe ga je om met klachten? Iedere klacht is een kans. Ook legt ze uit wat de Roos van Leary doe met gedrag en wanneer je dit goed kan in zetten.

 

 

Heb jij vragen over deze onderwerpen? En wil je meer weten over de begeleiding hiervan? Klik dan op de onderstaande linkjes. Als je haar boek vast wilt lezen? Bestel hieronder. 

Wil je donderdag op Clubhouse meepraten? Klik dan op deze link.

Bestel hieronder haar boek

In de afgelopen periode hebben Karin en ik al veel interessante gesprekken mogen voeren met al meer dan 30 schrijvers. Dit zijn gesprekken over mindset, ondernemen, passies, faalkunde, focus, gezondheid, gevoel, intuïtie, liefde, sport, geluk, spiritualiteit en nog vele andere onderwerpen. In ieder geval onderwerpen die inspireren en jouw ook kunnen aanzetten om jezelf te verbeteren al is het maar met 5 pagina’s per dag. Nieuwsgierig geworden? Lees en luister je mee? 

Wil je meer lezen over nieuwe boekrecensies, inspiratietips, podcasts en updates over populaire boeken en volg #leesmee via @adviesboek (Instagram) of klik hieronder. 

Ik gun iedereen een dosis geluk, persoonlijke ontwikkeling, groei, focus en inspiratie!

Volg je mee? #leesmee