Wie is Aartjan van Erkel
en waar gaat zijn boek over?

Donderdag 10 februari spreken we met Aartjan van Erkel over zijn boek: Nummer 1.  Zo word je de bekendste naam in je markt en krijg je klanten voor het leven . In deze podcast gaan we dieper in op al zijn boeken maar de nadruk ligt natuurlijk op dit allernieuwste boek en boekenmarketing.  Want op 1 februari 2022 staat zijn boek gewoon op plek nummer 1 bij Managementboek.nl. Hoe doet hij dat toch? 

Wie is Aartjan van Erkel? 

De beruchtste copywriter van Nederland zegt hij zelf. Auteur van de boeken: Maak ze gek! en van Verleiden op internet en Nummer 1. Zo word je de bekendste naam in je markt en krijg je klanten voor het leven. 

Duizenden ondernemers lezen zijn politiek incorrecte marketing-mails, die alle regeltjes van marketing ‘experts’ overtreden. Een heerlijke frisse manier van schrijven met humor die je iedere dag in je mailbox treft!

Waar gaat het boek: Nummer 1 over?

In dit boek laat Aartjan van Erkel zien hoe je een superster wordt in jouw markt met onorthodoxe marketing:

 • Hoe je kapt met brave marketing waardoor klanten geeuwend afhaken
 • Hoe nieuwsbrieven schrijft die je klanten hilarisch vinden maar die je concurrenten niet durven te schrijven
 • Hoe je klanten charmeert tot op het bot door meer personality in je copywriting te leggen
 • Hoe je een sterrenstatus creëert met een minimaal marketingbudget
 • Hoe je boeken, trainingen en andere content verslavend maakt
 • Hoe je geen klanten meer krijgt, maar volgelingen

Een manier om meer naamsbekendheid te krijgen is tips geven in je marketing. Daarom delen veel ondernemers gratis hun kennis op internet. Maar wacht eens. Wie verdient er nou meer teachers of entertainers?  Entertainers zijn populairder, en ze hebben een hogere status. Dat weet je allang. Maar waarom gebruik je het dan niet in je marketing?

In de podcast op Clubhouse gaan we het 10 februari hebben over:
 • Zijn nieuwe boek die nu (as we speak) op Nr. 1 staat bij Managementboek.nl
 • Boekenmarketing. Vet handig als jij ook een boek aan het schrijven bent en dit op Nummer 1 bij managementboek wilt krijgen!
 • Hoe hij 8 andere schrijvers heeft geholpen op hun boek ook op nummer 1 bij Managementboek te krijgen
 • Hoe werkt succesvolle copywriting? En wat schrijf je dan?
 • Hoe krijg je volgelingen ipv klanten?

Heb jij vragen over deze onderwerpen?  Klik dan op de onderstaande linkjes. Als je zijn boek vast wilt lezen? Bestel hieronder bij managementboek.nl 

Wil je donderdag op Clubhouse meepraten? Klik dan op deze link.

Bestel hieronder zijn boeken

Wil je toch liever zijn boek bij bol.com bestellen? Klik dan hier!

In de afgelopen periode hebben Karin en ik al veel interessante gesprekken mogen voeren met al meer dan 30 schrijvers. Dit zijn gesprekken over mindset, ondernemen, passies, faalkunde, focus, gezondheid, gevoel, intuïtie, liefde, sport, geluk, spiritualiteit en nog vele andere onderwerpen. In ieder geval onderwerpen die inspireren en jouw ook kunnen aanzetten om jezelf te verbeteren al is het maar met 5 pagina’s per dag. Nieuwsgierig geworden? Lees en luister je mee? 

Wil je meer lezen over nieuwe boekrecensies, inspiratietips, podcasts en updates over populaire boeken en volg #leesmee via @adviesboek (Instagram) of klik hieronder. 

Ik gun iedereen een dosis geluk, persoonlijke ontwikkeling, groei, focus en inspiratie!

Volg je mee? #leesmee