In het leven zijn vele uitdagingen, veranderingen, stress of tegenslag. Zaken die het leven mooi, boeiend, uitdagend, maar ook lelijk, vervelend en zwaar maken. Mentale kracht is daarom een onderwerp dat voor iedereen belangrijk is. Hun eerdere boek De fluitende leider ging over Leiderschap van voetbalveld tot werkvloer.

Vanuit hun eigen professionele belangstelling en de ambitie om aan hun eigen mentale kracht te blijven werken, hebben ze dit boek Mentale Kracht geschreven. Ze hebben vele mensen geïnterviewd  en gesproken waaronder de mensen bij AQR International. Het 4C-concept dat zij ontwikkeld hebben is als wetenschappelijke basis gebruikt voor de uitwerking van het thema mentale kracht in dit boek. 

Want als twee mensen in dezelfde spannende situaties terecht komen. Ze hebben vrijwel dezelfde kennis, achtergrond en vaardigheden. Toch gaan ze heel verschillend met uitdagingen en stress om. Waardoor komt dat? In het boek Mentale Kracht, je kunt het gewoon trainen, staan de antwoorden op deze vragen. Ze geven krachttips en inzichten over zelfbewustzijn zodat jij jouw mentale kracht kan vergroten op een manier die bij je past.  En wat je belemmert om te bereiken wat je wilt. Want waar zou je iets aan willen veranderen en hoe kom je vervolgens in actie om er ook echt wat aan te gaan doen! 

Wil je meelezen met één van hun boeken? Klik hieronder op de foto van het boek om naar Managementboek.nl te gaan en hem te bestellen.

Kortom ontzettend interessant: Luister je mee zondag 24 oktober op Clubhouse?