Wie is Hans van Breukelen en waar gaan zijn
boeken over?

 

 

 

 

Donderdag 13 januruari bespreken we met Hans van Breukelen zijn boek Mentale Innovatie in de Boekenclub op Clubhouse. De meesten kennen hem van zijn voetbalcarrière bij PSV en het Nederlands elftal en als motivational spreker. Dit boek is de opvolger van zijn vele boeken over het thema Mindset en heeft hij samen met Benno Diederiks en Bas Kodden geschreven. In dit boek beschrijft hij hoe jij de HELD van jouw leven kan worden! De afkorting HELD staat voor: Hoog Energieke Leidingnemende Doener. Hij geeft veel tips om jezelf opnieuw uit te vinden. Dat proces dat dit mogelijk maakt bestaat uit 5 pijlers: Bevlogenheid, doorzettingsvermogen, beweging, aanpassingsvermogen en zelfeffectiviteit.

Wat jij ook tegenkomt in je leven, jij kunt altijd bepalen hoe je ermee omgaat. En met de bovenstaande 5 pijlers van mentale innovatie kun je de regio houden en op zelfontwikkeling en duurzame groei sturen met een handig stappenplan. Wat is het geluk van pech? De opbrengst van dit boek gaat naar de stichting van Bibian Mentel: de Mentelity Foundation. Dus bestel hieronder dit boek al is het om haar nalatenschap voort te laten leven.

Wil je meer weten en één van zijn boeken lezen? Klik hieronder om te bestellenLuister je mee donderdag de 13de op Clubhouse? 

Wil je meer lezen over nieuwe boekrecensies, inspiratietips, podcasts en updates over populaire boeken en volg #leesmee via @adviesboek (Instagram) of klik hieronder. 

Ik gun iedereen een dosis geluk, persoonlijke ontwikkeling, groei, focus en inspiratie!

Volg je mee? #leesmee