Wie is Miriam van Kreij
en waar gaan haar boeken over?

Donderdag 27 januari spreken we met Miriam van Kreij over haar boek: Begeleiding na een afgebroken zwangerschap of abortus. In deze podcast gaan we dieper in op al haar boeken over de onderwerpen afgebroken zwangerschap, abortus en  miskramen en hoe je dit het beste kan begeleiden.

Waar gaat het boek: Begeleiding na een afgebroken zwangerschap of abortus over?

Dit boek is een eye-opener voor de zorgprofessional boordevol praktische tips en waarmee je echt direct aan de slag wilt. Het stimuleert bespreekbaarheid voor mensen die dit willen en begrip voor mensen die intimiteit verkiezen en geeft steun. Het geeft inzichten hoe je het gesprek kan voeren met stellen die een zwangerschap hebben afgebroken of vrouwen die abortus hebben ondergaan met aandacht voor alle emoties. 

Onderwerpen die in dit boek besproken worden:

  1. Welke impact kan een abortus of afgebroken zwangerschap hebben?
  2. Met wie praten vrouwen over hun abortus of afgebroken zwangerschap?
  3. Wat helpt vrouwen verder om met hun abortus of afgebroken zwangerschap om te gaan?
  4. Welke begeleiding wil de vrouw van jou rond de keuze en de ingreep?
  5. Hoe geef je goede nazorg na abortus?
  6. Wat kun je nog meer doen rond abortus? Concrete tips voor je praktijk en je team
  7. Waar loop je zelf tegenaan in je begeleiding rond abortus?
  8. En hoe nu verder?

Jarenlange kennis met zoveel tips en een praktisch stappenplan: Hoe vertel je iemand dat je een abortus hebt gehad? In 5 heldere stappen te downloaden. Erg waardevol!

 

Wie is Miriam van Kreij? 

Zij begeleidt sinds 2011 vrouwen en koppels met abortus en/of miskraam via Miskraambegeleiding Nederland. Ze geeft KNOV-, NVOG- en BEN- geaccrediteerde nascholingen aan verloskundigen, gynaecologen en echoscopisten in Nederland en België en leidt ze op tot abortus- en miskraamcoach.

 

Heb jij vragen over deze onderwerpen? En wil je meer weten over de begeleiding hiervan? Klik dan op de onderstaande linkjes. Als je haar boek vast wilt lezen? Bestel hieronder. 

Wil je donderdag op Clubhouse meepraten? Klik dan op deze link.

Bestel hieronder haar boeken

In de afgelopen periode hebben Karin en ik al veel interessante gesprekken mogen voeren met al meer dan 30 schrijvers. Dit zijn gesprekken over mindset, ondernemen, passies, faalkunde, focus, gezondheid, gevoel, intuïtie, liefde, sport, geluk, spiritualiteit en nog vele andere onderwerpen. In ieder geval onderwerpen die inspireren en jouw ook kunnen aanzetten om jezelf te verbeteren al is het maar met 5 pagina’s per dag. Nieuwsgierig geworden? Lees en luister je mee? 

Wil je meer lezen over nieuwe boekrecensies, inspiratietips, podcasts en updates over populaire boeken en volg #leesmee via @adviesboek (Instagram) of klik hieronder. 

Ik gun iedereen een dosis geluk, persoonlijke ontwikkeling, groei, focus en inspiratie!

Volg je mee? #leesmee