De TOP 10 populaire boeken voor meer FOCUS

Hoe kan je nu toch productiever werken? Ligt het aan die telefoon waar maar steeds nieuwe appjes afleiding geven? Of hoe kom je nu van die collega af die je maar blijft storen met lastige vragen en je daardoor uit je concentratie haalt? Of hoe kom je door die uitpuilende mailbox heen?  

Het rare is dat soms je een perfecte focus hebt en soms niet. Ik merk persoonlijk dat ik in de avond heel geconcentreerd kan werken. Het gevaar hiervan is natuurlijk dat je te lang doorgaat en die hersenen maar blijven malen totdat je in je bed ligt. En niet handig als je de volgende dag er weer vroeg uit moet. De kunst is om op gezette tijden, dus wanneer jij dit wilt in een complete focus te komen. Helemaal in je eigen bubbel. Mark Tigchelaar omschrijft het heel goed en vergelijkt het met diepzeeduiken. Als je eenmaal ver onder water bent zit je in die bubbel. Haalt iemand je snel aan de oppervlakte, dan duurt het best lang voordat je weer op dezelfde diepte bent. Vooral met alle afleidingen op onze telefoons. Of die collega’s die steeds iets kleins komen vragen.

Hieronder tref je de 10 meest populaire boeken aan om je focus te verbeteren. Over het boek Focus van Mark Tigchelaar zie je hier al een review of klik op de foto en bestel bij bol.com.

 

Jurgen Wolff 

Focus Use the power of targeted thinking to get more done

Mark Tigchelaar Oscar de Bos 

Focus AAN:UIT

Wouter de Jong 

Mindgym, sportschool voor je geest in 12 weken meer focus, rust en energie

Tineke Wuister 

Zicht 

7 tips voor meer focus

Wouter de Jong 

Mindgym Work-outs 120 nieuwe oefeningen voor meer focus, rust én energie

Stefan van der Stigchel 

Grip op je aandacht 49 tips voor meer concentratie en focus

Nancy J. Hajeski 
501 Yoga-oefeningen lichaamshouding voor kracht, balans, lenigheid en focus

Morning Aster 

Five Minutes in the Morning 

A Focus Journal

Bsc Ma Pa Basheer 

Trade Marketing Focus

A. Weiser Cornell 

De kracht van focussen 

Luisteren naar je lijf kan je leven veranderen – een praktische gids

Wil je nog geconcentreerder werken of beter slapen? Probeer dan eens de bril van Mind Xpanding. Die houdt je gezondheid op peil door blauw licht tegen te houden. Klik op de foto en bestel bij bol.com.