Wie is Marian Mudder en waar gaat haar boek over?

Donderdag 14 april spreken we met Marian Mudder over haar boek:  Wat ik eerder had willen weten gaat over angst, zelfliefde en acceptatie en haar boeken met kennis en ervaringen.

Jarenlang had Marian last van angst en onzekerheid. Ze probeerde alle mogelijke therapieën en las talloze zelfhulpboeken. Inmiddels is ze naast ervaringsdeskundige ook therapeut. In dit boek: Wat ik eerder had willen weten vind je het beste van wat ze door de jaren heen aan kennis en wijsheid heeft vergaard. Het staat vol kleine en liefdevolle duwtjes in de richting van een zorgelozer leven: theorie over de werking van je brein, zelfonderzoek, oefeningen, stressmanagementtechnieken zoals EFT, note to self-lijstjes en tips & tricks. Zelfs filmpjes hoe EFT werkt heeft ze online staan. Zo benieuwd wat ze ons allemaal gaat vertellen! Want waar begin je als je angsten hebt en er moeilijk vanaf kan komen?

 

Wil je direct haar boeken bestellen? Klik hieronder:

 

 

 

Wie is Marian Mudder?

Marian is therapeut, schrijver en actrice. Eerder schreef ze onder meer de romans Geluksblind en De perfecte Minnares en sofasessies. Hoe therapie mij niet heeft geholpen en vooral waarom niet.  Ze is al meer dan 10 jaar therapeut, gespecialiseerd in angstproblematiek.

Verder kenner we haar als actrice uit o.a. Baantjer en Flikken Maastricht en Medisch centrum west.

In de afgelopen periode hebben Karin en ik al veel interessante gesprekken mogen voeren met al meer dan 30 schrijvers. Dit zijn gesprekken over mindset, ondernemen, passies, faalkunde, focus, gezondheid, gevoel, intuïtie, liefde, sport, geluk, spiritualiteit en nog vele andere onderwerpen. In ieder geval onderwerpen die inspireren en jouw ook kunnen aanzetten om jezelf te verbeteren al is het maar met 5 pagina’s per dag. Nieuwsgierig geworden? Lees en luister je mee? 

Wil je meer lezen over nieuwe boekrecensies, inspiratietips, podcasts en updates over populaire boeken en volg #leesmee via @adviesboek (Instagram) of klik hieronder. 

Ik gun iedereen een dosis geluk, persoonlijke ontwikkeling, groei, focus en inspiratie!

Volg je mee? #leesmee