logo_fnvzelfstandigen_oranje_zwart_0C52M100Y0K-outlines

Bespaar tijd en geld met onze diensten

Alle randvoorwaarden om te kunnen ondernemen zijn met FNV Zelfstandigen snel en eenvoudig te regelen. Met een interessant pakket aan producten en diensten bieden wij ondernemers de meerwaarde waar zij behoefte aan hebben, zodat zij zich kunnen richten op waar ze echt plezier aan beleven: hun vak uitoefenen en ondernemen.

Samen staan we sterk

FNV Zelfstandigen zet zich in voor werkbare wet- en regelgeving voor ZZP’ers. Lees meer over onze lobbythema’s en hoe wij opkomen voor zelfstandigen op de steeds veranderende arbeidsmarkt. U kunt ook bij ons terecht voor een gunstige collectieve verzekering voor zorg en arbeidsongeschiktheid.

Incassoservice exclusief voor leden

De incassoservice van FNV Zelfstandigen neemt het incassotraject uit handen. Wij bemiddelen, adviseren en incasseren met uitstekend resultaat. En zonder bijkomende kosten voor u.

Incasso, wij regelen het!

Excellent juridisch advies

Heeft u binnen uw onderneming juridisch advies nodig? FNV Zelfstandigen heeft experts in huis. Ons dagelijks juridisch spreekuur levert snel resultaat, maar als het nodig is, staan wij u bij tot in de rechtbank.

Gezond groeien met ZZP Academy

Actuele vakkennis zorgt dat zelfstandig ondernemers flexibel kunnen inspelen op kansen in de markt. Onze ZZP Academy levert maatwerk workshops, trainingen en voorbeelddocumenten die kennis en ondernemersvaardigheden blijvend versterken en gezond houden.

Eén grote (online) community

Een groot netwerk is voor elke zelfstandig ondernemer een must. Leden van FNV Zelfstandigen ontmoeten elkaar zowel face-to-face als via het online ledenplatform. Ontdek zelf alle mogelijkheden.

Sluit u vandaag nog aan bij het grootste netwerk van zelfstandigen!

Word nu lid

Voor € 17,75 per maand bent u lid en profiteert u direct van alle voordelen. De eerste 6 maanden nu voor maar € 75,-! Sluit u aan!