ZZP Academy

ZZP Academy

Actuele vakkennis zorgt dat zelfstandig ondernemers flexibel kunnen inspelen op kansen in de markt. Onze ZZP Academy levert maatwerk workshops, trainingen en voorbeelddocumenten die kennis en ondernemersvaardigheden blijvend versterken en gezond houden.


Kennis is cruciaal!

Blijven leren en blijven trainen is cruciaal voor het collectieve innovatief vermogen in onze kenniseconomie. Dat geldt zowel voor werknemers en bedrijven als voor zelfstandig ondernemers. Ontwikkeling en paraatheid van kennis zijn onmisbaar voor gezond ondernemerschap.


Trainingen

FNV Zelfstandigen heeft als belangenbehartiger in de loop der jaren een groot aanbod van trainingen en speciale maatwerk workshops ontwikkeld. Speciaal voor de zelfstandig ondernemer zonder personeel. Daarom hebben we besloten om iets concreets te doen voor al onze leden, maar ook aan niet-leden is gedacht.


Investeren loont

In economisch mindere tijden is men voorzichtig met het uitgeven van geld. Investeringen zijn echter van cruciaal belang voor de ontwikkeling van onze economie. FNV Zelfstandigen biedt daarom veel van haar trainingen aan voor een extra laag tarief van € 70,- of in sommige gevallen zelfs gratis, ongeacht duur en inhoud. En voor alle duidelijkheid: de trainers blijven hetzelfde honorarium ontvangen! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat investeren loont!


Meer voordelen

Behalve de ZZP Academy biedt FNV Zelfstandigen nog veel meer voordelen voor ondernemers.


Vragen?

Heeft u nog vragen over de ZZP Academy, of over FNV Zelfstandigen in het algemeen, neem dan gerust contact met ons op. Het mailadres is: zzpacademy@fnvzzp.nl of bel naar 088-0997082.

Dit bericht is geplaatst in Bijeenkomsten met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.