Wie is Susan van der Beek en waar gaat haar boek over?

Woensdag 25 mei spreken we met Susan van der Beek over haar boek:  Hartmama

Waar gaat het boek Hartmama van Susan van der Beek over?

Stel je ben 2 jaar oud en je mama komt te overlijden dan staat de wereld op zijn kop. Als klein kind voel je dat er van alles aan de hand is alleen begrijp je het niet allemaal, vooral als er weinig over gepraat wordt. Niet alleen voor je broertje en vader veranderde er van alles maar ook in de hele gezinssituatie als daarna je vader met een andere vrouw trouwt en daar ook nog een nieuw zusje bij komt. 

In der loop der jaren blijft er een soort leegte en veel verdriet en gemis over. Want wie was haar mama eigenlijk echt? En wat dragen foto’s van haar mama bij aan het rouwproces? Hoe is de rol van haar moeder die haar hielp groot worden. Want het onderscheid is er duidelijk. Ze wordt steeds nieuwsgieriger als anderen haar dan ook nog op haar mama vinden lijken. Vooral als ze zelf voor de derde keer moeder wordt. 

Haar verwerkingsproces wil ze delen door middel van dit boek zodat ze hier anderen die in en soortgelijke situatie zitten bij kan helpen het te aanvaarden. In haar boek tref je voorbeelden aan in de praktijk en oefeningen waar jezelf mee aan de slag kunt zodat je verder kunt helen.

Wie is Susan van der Beek?

Susan is schrijver en systematisch coach. Aan haar moeder heeft zij geen herinneringen, ze was pas twee jaar toen haar moeder op 31-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker overleed. In haar praktijk voor coaching en familieopstellingen werkt zij met het thema jong ouderverlies. Ook werkt zij als coach met honden en zorgt zij hondengedragsbegeleiding.

Nu al enthousiast geworden? 

Bestel dan hieronder haar boeken!

In de afgelopen periode hebben Karin en ik al veel interessante gesprekken mogen voeren met al meer dan 30 schrijvers. Dit zijn gesprekken over mindset, ondernemen, passies, faalkunde, focus, gezondheid, gevoel, intuïtie, liefde, sport, geluk, spiritualiteit en nog vele andere onderwerpen. In ieder geval onderwerpen die inspireren en jouw ook kunnen aanzetten om jezelf te verbeteren al is het maar met 5 pagina’s per dag. Nieuwsgierig geworden? Lees en luister je mee? 

Wil je meer lezen over nieuwe boekrecensies, inspiratietips, podcasts en updates over populaire boeken en volg #leesmee via @adviesboek (Instagram) of klik hieronder. 

Ik gun iedereen een dosis geluk, persoonlijke ontwikkeling, groei, focus en inspiratie!

Volg je mee? #leesmee