Roy Martina is huisarts, acupuncturist, homeopaat en beoefend al 44 jaar de holistische geneeswijze. Zelf omschrijft hij zichzelf als een rechercheur die onderzoekt hoe je gezond, gelukkig en vitaal kunt zijn en vooral blijven. Zijn streven is om 123 jaar oud te worden. Door 2 burn-outs beseft hij dan ook dat Mindset een belangrijk deel is om vitaal te blijven. Zijn 89ste boek komt binnenkort uit over Channeling en dat was de reden om hem uit te nodigen in de Boekenclub op Clubhouse.

In deze podcast bespreken we hoe je het beste kan channelen en wat channelen is. En waarom channelen geschikt is om informatie uit het Quantum veld te halen en je dat kan gebruiken om een boek te schrijven. Want het schrijven van een boek is vaak een enorme bevalling. En door gebruik te maken van de verschillende functies van het linker en rechterbrein kan je dit leren toepassen. Apart of gecombineerd. Want werk je volgens een vaste structuur of laat je het gewoon tot je komen? Of combineer je deze twee? Ook hebben gidsen hier een belangrijke rol in.  Verder vertelde hij over de parallelle en lineaire tijdlijnen in het Quantumveld. Echt bere interessant wat hij hier over weet. Hij heeft zelfs een keer informatie kunnen channelen via Deepak Chopra en dat in een boek verwerkt zonder dat hij kennis van dat onderwerp had. En vertelt hij hoe hij een writers block op kan heffen.

Ook geeft hij 3 tips voor meer energie en een happy leven om beter in je kracht te komen dmv zijn 3D’s: 

  • Doe alleen dingen die jij alleen zelf kan doen
  • Delegeer wat kan
  • Delete de rest dan ben je happy en dat geeft energie

Roy Martina leeft zelf volgens de 3G’s van gratie, genot en gemak. En geeft mooie tips en een oefening om meer uit je hoofd te komen en dichter vanuit je hart te gaan leven. Zelf wordt hij Mr. Easy genoemd en verteld trots over zijn vrouw Joy en zijn dochter Grace. Wat een schitterende combinatie die namen!

Ik vond het echt een bijzonder mooi gesprek en heb weer een hoop bijgeleerd over het Quantum veld en Quantum jumpen. Roy Martina heeft zoveel kennis en geeft naast het schrijven van zijn 89ste boek wat binnenkort uitkomt, ook trainingen over het channelen.  Ga gewoon de podcast luisteren dan hoor je het vanzelf wat voor moois hij te vertellen heeft.