We hebben allemaal wel eens het programma Obese gezien waarin een Personal Trainer intrekt bij de kandidaat om hem of haar elke dag intensief te begeleiden om af te vallen. Dag in dag uit een stok achter de deur of liever gezegd iemand met een stok achter de deur! Wat een luxe is dat wanneer je een eigen trainer tot je beschikking hebt om jou te helpen met afvallen. Nu is het in dat programma redelijk commercieel ingevuld door sponsoring van Walmart, maar ondanks het zakelijke tintje liegen de resultaten er niet om.

BartSD035klein BartSD020klein

Waarom heb ik een Personal Trainer nodig?

Er is nu een Personal Trainer opgestaan in Leidsche Rijn Utrecht om mensen te helpen die om welke reden dan ook NIET sporten, TE VEEL gewicht met zich meedragen en dus NIET fit zijn! Dikke mensen, rokers, mensen met een handicap, mensen die herstellen na een operatie, mensen die niet in een groep willen sporten of niet alleen ’s avonds in het park willen of kunnen hardlopen. Voor iedereen die zich herkent in het bovenstaande is er nu een oplossing! De Personal Trainer in Utrecht zorgt ervoor dat je aan de slag gaat en blijft, afvalt en fit wordt! En net als bij Obese krijg je een stok achter de deur. Hij komt alleen niet bij je inwonen.

BBSelfdefense_logo_Transparent3
BB Selfdefense

Bart Boekhout heeft meer dan 20 jaar ervaring in het trainen van verschillende vormen van zelfverdediging en geven van weerbaarheidstrainingen in de regio Utrecht. Zijn doelgroepen zijn kinderen, mannen, vrouwen en bedrijven waarvoor hij maatwerkprogramma’s samenstelt om op een laagdrempelige manier te werken aan je gezondheid, fysieke kracht en mentale weerbaarheid. Als instructeur van de Amerikaanse organisatie Fit to Fight is hij gecertificeerd trainer en coach en kan hij op een succesvolle en veilige manier mensen helpen met afvallen en fit worden.

Naast reguliere groepstrainingen voor particulieren en bedrijven heeft Bart nu ook een maatwerkprogramma voor mensen die extra hulp nodig hebben. Om samen met hem in een 1-op-1 situatie te werken aan jouw gezondheid! Want je hoeft je niet te schamen voor wie of wat je bent, maar wel als je besluit om daarom niets te doen aan je gezondheid! Het is lastig om van de bank af te komen en te bewegen. En al helemaal om dat vol te houden. Ga je liever met een persoonlijke begeleider aan de slag? Dan is het Personal Trainer programma van Bart Boekhout een goede oplossing.

Wanneer kan ik beginnen?

Mooi! Je bent enthousiast geworden! Maar voor je vandaag Bart gaat bellen is het verstandig om even pas op de plaats te maken. Niet te hard van stapel lopen. Wil je het echt? En heb je daar ook geld voor over? Want een Personal Trainer is dan wel heel effectief, maar zeker niet goedkoop! Wanneer je Bart aan de lijn hebt, krijg je een heleboel vragen die met jouw motivatie te maken hebben. Denk alvast na over de reden waarom je een Personal Trainer nodig hebt, wat je verwacht en hoe snel je resultaat wilt zien!

Ben je er klaar voor? Dan kun je Bart Boekhout bereiken op bart@bb-selfdefense.nl of ga naar www.bb-selfdefense.nl voor meer informatie.

BartSD033klein