Hadek, Jaarbeurs Utrecht, Axxicom, Aene personeelsdiensten, Jumbo supermarkt

Fotografie tbv website Werkgevers Servicepunt Utrecht Midden

Waarschijnlijk hebben jullie het al gezien of gelezen. Maar ik wil je hier graag nog op attenderen want ik ben namelijk erg trots!

De foto’s die op de nieuwe website staan van het Werkgevers Service Punt Utrecht Midden die heb ik Pauline Seij van Klikklak.nu mogen maken. In samenwerking met Marieke Duijndam konden we snel schakelen en gingen we samen op pad naar een selectie van 5 werkgevers.

Ter plekke keken we hoe de werkgevers het beste uit de verf kwamen en hoe de samenwerking tot stand was gekomen. En natuurlijk hoe het beste te zien is wat het bedrijf doet! Maar natuurlijk ook wat staat het leukste op de foto! Verder bespraken we wat de rol van de contactpersoon was in dit project en vertelden ze zelf in dit interview hoe hun samenwerking gelopen was. Want ondernemers die vanuit een maatschappelijk belang een samenwerking tot stand brengen creëren toch iets moois en hebben een andere kijk op personeelsbemiddeling en plaatsing dan via een regulier werving en selectiebureau.

De bedrijven die we op de foto hebben gezet zijn: Hadek beton en vlechtwerk uit Kockengen, de Jaarbeurs UtrechtJumbo Supermarkten aan de Merelstraat in Utrecht, Axxicom in Utrecht, A&E Personeeldiensten uit Nieuwegein.

De opzet van de website is een pilot en wie weet volgen er snel meer….

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website wat het Werkgevers Servicepunt Utrecht Midden voor uw bedrijf kan betekenen! Zij weten namelijk alles af van personeel op maat. Ze geven advies en informatie over subsidieregelingen en maatregelen mbt personeel en zij weten alles over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kortom neem contact met ze op.

Wilt u ook in gesprek met het OndernemersAdviesboek met hierbij een mooie foto van uzelf of uw klanten? Maak een afspraak voor een interview en werk samen met ons aan meer grip op uw markt! Wij hebben de resultaten die u zullen overtuigen om meer te investeren in uw online marketing. Mail ons op Pauline@klikklak.nu

 

Wil je meer lezen over nieuwe boekrecensies, inspiratietips, podcasts en updates over populaire boeken en volg #leesmee via @adviesboek (Instagram) of klik hieronder. 

Ik gun iedereen een dosis geluk, persoonlijke ontwikkeling, groei, focus en inspiratie!

Volg je mee? #leesmee