Concrete antwoorden op praktische ondernemersvragen!

Sinds Maart 2013 is er een nieuw ondernemersplatform ontwikkeld bestemd voor alle ondernemers in de regio Utrecht. Dit platform heeft als doel om ondernemers te verbinden door het delen van kennis. Initiatiefnemer Pauline Seij van het OndernemersAdviesboek is tevreden over de eerste resultaten.


Hoe werkt het?

Iedere ondernemer die concreet antwoord kan geven op specifieke ondernemersvragen kan informatie delen op het platform. Door het schrijven van vakinhoudelijke artikelen met tips en advies worden ondernemers direct geholpen met hun ondernemersvragen. Naast het schrijven van artikelen is er ook ruimte voor het plaatsen van videomateriaal en nieuwsberichten.


De ondernemer die informatie deelt wordt beloond met gratis exposure op de vakkennispagina van zijn vakgebied. Het online platform krijgt binnen 3 maanden meer dan 100 vakgebieden die samen zorgen voor een groot aantal bezoekers. Door op diverse onderwerpen informatie aan te leveren wordt deze ondernemer nog beter gevonden.


“Met dit platform creëren wij een artikelbank zoals Ezinearticles en eHow waar iedere ondernemer zijn expertise kan presenteren.” Aldus Pauline. “Maar je moet het een ondernemer wel makkelijk maken!” En daarmee doelt zij op de tijd die ondernemers willen besteden aan promotie van hun bedrijf.


Pauline verwacht de komende maand veel artikelen te kunnen plaatsen en daarmee is het platform nu al een succes.
Kijk voor meer informatie op www.ondernemersadviesboek.nl of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.