Meerbusiness Utrecht

meerbusiness_logo4
MeerBusiness Utrecht is een professioneel, onafhankelijk en informeel ontmoetingsplatform. Een platform waar u als ondernemer, directeur of manager terecht kunt om met collega-ondernemers, -directeuren en -managers samen te komen en samen te werken.
MeerBusiness Utrecht organiseert minimaal twaalf activiteiten per jaar waarbij we uitgaan van een goede combinatie tussen sportieve -, sociale – en informatieve evenementen. Binnen deze evenementen focussen we op de soort ondernemer, directeur en manager en zijn informatiebehoefte. Het streven is om groepen ondernemers met ongeveer dezelfde behoeften, wensen en gedragingen bij elkaar te brengen. Bekijk hier de evenementenkalender.
Netwerken

De netwerk mogelijkheden bij MeerBusiness Utrecht zijn eindeloos. Dit kan één keer per maand op onze evenementen, via de website en de nieuwsbrieven en digitaal via de “MeerBusiness Utrecht-groep” op Linkedin. Netwerken bij MeerBusiness Utrecht is andere ondernemers, directeuren en managers ontmoeten, kennis delen, elkaar inspireren en samen van gedachten wisselen. Het accent van de meeste bijeenkomsten ligt op de inhoud, soms op het hebben van plezier. Kortom, een leuke combinatie om uw zakelijk netwerk uit te bouwen.
Evenementen

MeerBusiness Utrecht organiseert één keer per maand een evenement. Denk aan:

  • Business-tennis
  • Workshop Linkedin, twitter, of andere social media
  • Voetgolf
  • Wijnproeven
  • Masterclasses of -lezingen
  • Leven lang leren sessie
  • etc. etc.Daarnaast werkt MeerBusiness Utrecht samen met de Kamer van Koophandel, Wijk in Bedrijf en andere instellingen, waarbij onze members de presentaties, workshops of trainingen kunnen volgen (soms tegen een kleine vergoeding). Natuurlijk kunt u ook uw eigen evenement promoten via onze website of nieuwsbrief.


VIP Card

De MeerBusiness Utrecht VIP-Card is inbegrepen in het membership. Met de VIP-Card ontvangt u kortingen op producten en diensten bij alle MeerBusiness-regio’s. Kortingen voor bijvoorbeeld hotels, restaurants, vliegtickets, presentatiematerialen, etc. etc. De kortingen kunnen oplopen tot duizenden euro’s. Als MeerBusiness Utrecht-member kunt u zelf ook korting geven of een actieaanbod doen. Stuur een mail naar utrecht@meerbusiness.nl.
Informatie

Via de website en in de nieuwsbrief krijgt u (zakelijke)informatie over de regio. Dit kan sociaal-, economisch-, maatschappelijk- of businessnieuws zijn. MeerBusiness Utrecht onderhoudt hiervoor nauwe relaties met mediapartners en de (semi)overheid. U kunt zelf ook nieuws aan te dragen. Zo creëren we samen een rijke omgeving met relevante informatie. Mail uw nieuwsbericht/persbericht naar utrecht@meerbusiness.nl.
Exposure

MeerBusiness Utrecht is het ideale platform om uw bedrijf bij andere ondernemers, directeuren en managers onder de aandacht te brengen. Dit kan door het hosten van een evenement, een bedrijfsbezoek organiseren of uw kennis en kunde delen in een workshop. De mogelijkheden zijn enorm. Neem contact met ons op.

Dit bericht is geplaatst in Bijeenkomsten, Deelnemers, OndernemersAdviesboek met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.