Deelname in het OndernemersAdviesboek®

U wilt als enige expert op uw vakgebied deelnemen in het OndernemersAdviesboek® voor de regio Utrecht. Dat betekent dat u samen met ons intensief aan de slag gaat om uw expertise en vakkennis te delen met alle ondernemers in de regio. U geeft veel maar u krijgt er zeker meer voor terug. Wij bieden u concreet meer exposure wat voor u betekent dat u meer klanten en meer opdrachten krijgt. Zo simpel is het.

Wat krijgt u wanneer u meedoet als expert?

  • Dubbele pagina in boek jaareditie 2013
  • Fotoshoot op uw locatie
  • Vermelding van uw logo
  • Eigen advertentiepagina
  • Vakkennis delen
  • Unieke expertstatus
  • Online agenda
  • Actuele blog
  • Extra promotie

 

Weet u al hoe wij werken en wilt u zich direct inschrijven? Het aanmeldingsformulier vindt u onderaan deze pagina.

Het OndernemersAdviesboek®

U krijgt natuurlijk een prominente plek in het OndernemersAdviesboek® met een minimale oplage van 4000 stuks. Dit boek wordt verspreid onder alle deelnemers, partners en via diverse verkooppunten in de regio. Elke deelnemer ontvangt 20 exemplaren. Dit is de fysieke exposure in de vorm van een boek die wij gaan ondersteunen met een uitgebreide online promotie. Bekijk hier een voorbeeld van het boek.

Fotoshoot

Wij maken met u een afspraak voor een fotoshoot bij u op locatie. Van alle foto’s die wij maken gebruiken wij er twee voor de opmaak van het boek en nog een andere voor uw presentatie op onze website. Wilt u de rest van de foto’s gebruiken voor uw eigen promotie, dan is dat geen enkel probleem. U krijgt alle foto’s aangeleverd op hoge resolutie, zodat u deze bijvoorbeeld ook voor uw drukwerk kunt gebruiken.


Uw logo

Van alle deelnemers plaatsen wij het logo op diverse plekken op de website waaronder op onze homepage en zetten wij een klein gedeelte van het interview online op een aparte pagina per deelnemer. Dit is natuurlijk een voorproefje van de werkelijke uitgave van het OndernemersAdviesboek®.

Uw eigen advertentiepagina

Aanvullend maken wij samen met u een aparte advertentiepagina op. Deze advertentieruimte kunt u een jaar lang zelf invullen en wij zorgen voor de bezoekers. Heeft u een wisselend advertentie-aanbod? Dat is dan geen probleem. U levert ons aan wat u wilt aanbieden en wij plaatsen die informatie op uw advertentiepagina.

Uw vakkennis delen

Onder Vakkennis kunt u als expert uitgebreid informatie delen met ondernemers in de regio. Dit is gratis voor iedere expert in de regio. U bent dus niet de enige expert op uw vakgebied, maar wij geven u wel voorrang en meer aandacht op ons ondernemersplatform omdat u deelnemer bent. Heeft u artikelen geschreven, boeken uitgegeven of interessant videomateriaal waarin u antwoord geeft op actuele ondernemersvragen? Stuur ons alle informatie die u wilt delen zodat u uw expertise extra kunt onderbouwen met praktische vakinhoudelijke informatie. U kunt informatie aanleveren voor meerdere vakgebieden zodat u uw dienstverlening in de volle breedte kunt presenteren.

Unieke presentatie als expert

Elke vakkennis pagina wordt gevuld met praktische informatie voor ondernemers waarin zij concrete antwoorden krijgen op de vragen die zij hebben. Bent u deelnemer in het OndernemersAdviesboek® dan bent u automatisch de expert voor het vakgebied van uw keuze. Alle ondernemers worden voor een persoonlijk advies doorgestuurd naar uw advertentiepagina. U bent dus de enige expert waar ondernemers terecht kunnen met een persoonlijke vraag.

Online agenda

Alle presentaties, trainingen, cursussen en opleidingen die u verzorgt, zullen wij opnemen in de diverse vakkennis pagina’s en in onze online agenda. Zo krijgt u extra aanmeldingen voor uw bijeenkomsten.

Actuele blog

Op de blog van het OndernemersAdviesboek® kunt naast uw advertentie en artikelen die u schrijft nog extra actuele informatie met ons delen. U kunt daarbij denken aan recente ontwikkelingen op uw vakgebied, een succesverhaal van uw bedrijf dat u graag wilt delen of een reactie van een van uw klanten. U kunt uiteraard ook reageren op eerder geplaatste berichten op onze blog. Wij gebruiken dit gedeelte van de website ook voor een update van onze successen en daarom zullen wij op regelmatige basis onze samenwerking met u als deelnemer beschrijven. Op deze manier vestigen wij samen regelmatig de aandacht op het succes van het OndernemersAdviesboek®.

Extra promotie

Met een intensief gebruik van social media en youtube zorgen wij voor een continue stroom van aandacht voor uw advertentiepagina en recente artikelen op het ondernemersplatform. Wij promoten uiteraard onze website en ook die van u.

Wij houden het ook graag simpel, dus heeft u twee mogelijkheden om deel te nemen. Onder de optie BASIS leggen wij u uit hoe wij samen met u concreet aan uw exposure gaan werken en wat u van ons mag verwachten. Bij de optie EXTRA kunt u nog kiezen voor een speciaal voor u op maat gemaakte bijeenkomst in de regio.

BASIS: €750,00 excl. 6% BTW

[button_link url=”https://www.ondernemersadviesboek.nl/over-het-ondernemersadviesboek/” style=”grey”]OndernemersAdviesboek®[/button_link] en [button_link url=”https://www.ondernemersadviesboek.nl/ondernemers-online/” style=”grey”]Ondernemers Online[/button_link]

Naast deelname in het OndernemersAdviesboek® en een eigen advertentiepagina gaan wij samen met u een bijeenkomst op maat organiseren. Deze bijeenkomst kunt u zelf vormgeven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een seminar waarbij u gastsprekers wilt uitnodigen of een productpresentatie voor potentiële klanten. Wij helpen u met de organisatie en zorgen ervoor dat u een interessante gastenlijst krijgt. Dit doen wij door de door u geselecteerde bedrijven actief te benaderen en uit te nodigen voor uw evenement.

U kunt nu uw expertise presenteren aan een grote groep potentiële klanten op een moment dat u het beste uitkomt en past bij de ontwikkeling van uw organisatie op dat moment. Er zijn natuurlijk wel een aantal zaken waar u zelf zorg voor zal moeten dragen, zoals bijvoorbeeld de locatie, catering en inhoudelijke invulling van de presentatie of seminar.

EXTRA: €1250,00 excl. 6% BTW

[button_link url=”https://www.ondernemersadviesboek.nl/over-het-ondernemersadviesboek/” style=”grey”]OndernemersAdviesboek®[/button_link] en [button_link url=”https://www.ondernemersadviesboek.nl/ondernemers-online/” style=”grey”]Ondernemers Online[/button_link] en [button_link url=”https://www.ondernemersadviesboek.nl/bijeenkomst-op-maat/” style=”grey”]Bijeenkomst-Op-Maat[/button_link]
Nadat u zich heeft aangemeld, nemen wij contact met u op om de afspraken te maken. Wanneer alles duidelijk is en u kiest voor een samenwerking met ons, ontvangt u van ons een factuur voor deelname.

De afspraken die wij met u maken zijn:

 • Fotoshoot op uw bedrijfslocatie
 • Verzamelen informatie voor uw advertentiepagina
 • Verzamelen informatie voor de vakkennis pagina’s
 • Bespreken van de interviewvragen
 • Bespreken van de proefdruk
 • Voorbereiding van uw bijeenkomst op maat

[hr]Aanmelden OndernemersAdviesboek®

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor deelname in het OndernemersAdviesboek®. Nadat u uw keuze heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om de afspraken met u te plannen.