Het OndernemersAdviesboek

photos_icon Typewriter Icoon-PNG Data-Ticket-icon twitter_2
Meer dan 300 ondernemersvragen! Wat is uw antwoord?
Gratis exposure? Deel uw vakkennis door het schrijven van artikelen. Klik hier
Meer online aanvragen? Wij zorgen ervoor dat u gevonden wordt! Lees verder...
Wilt u als enige expert een unieke promotie? Ja! Ik wil deelnemen

Ondernemers Online


Aanvullend op een presentatie in het OndernemersAdviesboek® heeft elke deelnemer de mogelijkheid om zijn of haar bedrijf op een aparte pagina op deze website te promoten. Een advertentiepagina die, naar de beste mogelijkheden, de meest actuele aanbiedingen en ontwikkelingen weergeeft. Elke deelnemer kan actuele productpresentaties of specifieke kortingsacties opnemen op zijn of haar eigen pagina.

Wijzigingen kunnen verschillen per bedrijf, afhankelijk van de bedrijfsvoering en bijvoorbeeld de seizoensinvloeden per bedrijfstak. Naast de presentatie in het OndernemersAdviesboek®, wat meer gericht is op een visie op ondernemerschap, biedt deze eigen pagina een ideale mogelijkheid om dieper in te gaan op de expertise van de verschillende ondernemers.

Deze sectie op onze website geeft meer diepgang en achtergrondinformatie op het vakgebied waarin onze deelnemers voor de regio Utrecht de experts zijn. Als bezoeker van deze website bieden wij u alle toegang tot kennis en specifieke informatie per vakgebied. Dit realiseren wij met behulp van de informatie die ons beschikbaar wordt gesteld door de diverse brancheorganisatie, vakorganisaties, ondernemersverenigingen en natuurlijk de experts zelf.

Het is de bedoeling om binnen afzienbare tijd een compleet overzicht te kunnen bieden op basis van de vakgebieden zoals deze worden opgenomen in het OndernemersAdviesboek®. De keuze die u als bezoeker kunt maken, bestaat uit een ingang via onze experts en via de diverse ondersteunende organisaties per vakgebied. De kennisteksten blijven onderhavig aan verandering en daarom verwijzen wij u ook door naar onze blog. Via dat kanaal zullen wij u tevens up-to-date informatie aanbieden. Wilt u meer informatie over het OndernemersAdviesboek®, neem dan contact met ons op. Wanneer u geïnteresseerd bent in deelname dan ontvangen wij graag uw aanmelding.