Het OndernemersAdviesboek

photos_icon Typewriter Icoon-PNG Data-Ticket-icon twitter_2
Meer dan 300 ondernemersvragen! Wat is uw antwoord?
Gratis exposure? Deel uw vakkennis door het schrijven van artikelen. Klik hier
Meer online aanvragen? Wij zorgen ervoor dat u gevonden wordt! Lees verder...
Wilt u als enige expert een unieke promotie? Ja! Ik wil deelnemen

Bijeenkomsten

Wij willen voor alle ondernemers in de regio Utrecht een overzicht creëren met alle relevante bijeenkomsten. Alles op een plek online en voor iedereen toegankelijk.

Welke bijeenkomsten?

U kunt op basis van de vakgebieden die wij in het OndernemersAdviesboek beschrijven alle relevante bijeenkomsten, seminars, cursussen en evenementen voor ondernemers terugvinden op onze agenda. Dit is een continu process waarbij wij de hulp van de deelnemers, brancheorganisaties, netwerkverenigingen, partners, overheid en natuurlijk u als bezoeker hard nodig hebben.

Daarnaast zijn er nog extra vakgebieden die worden besproken onder VAKKENNIS welke niet in het OndernemersAdviesboek worden opgenomen. In totaal verwachten wij voor meer dan 100 vakgebieden een vakkennis-pagina aan te maken. Op elke pagina staan ook de relevante cursussen en opleidingen vermeld. Zodat u gericht kunt zoeken naar de bijeenkomsten per vakgebied.

Bijeenkomst-Op-Maat(BOM)

Voor elke deelnemer in het OndernemersAdviesboek hebben wij de mogelijkheid om een speciale bijeenkomst te organiseren met een door de deelnemer bepaald doel. Dat kan zijn een productpresentatie, een boekpresentatie, een klantendag of juist een dag voor potentiële klanten. Afhankelijk van de wens van de deelnemer wordt hier een eigen invulling aan gegeven. Alle bijeenkomsten zullen tevens worden opgenomen in de online agenda.

Heeft u nog vragen over de agenda of wilt u meer weten over de Bijeenkomst-Op-Maat?
Ga naar contact